Forum Vespa Indonesia

Indahnya saling berbagi informasi antar Vespa mania Indonesia
 
IndeksPortalPendaftaranLogin

Share | 
 

 Chatting Guru

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Go down 
PengirimMessage
avatar
mu212mu


Jumlah posting : 3035
Join date : 23.08.11
Lokasi : Mampang Prapatan #2

PostSubyek: Chatting Guru    20th October 2018, 08:43

[10/20, 20:36]
Ahmad PGAN: Nuwun inggih, kedahipun makaten yayi, amargi miderek pangandikanipun panggagas grup WA, kagem nyambung sih katresnan, soho silaturrohiiimmnm, kawulo minongko andahan bade nderekaken, kawulo ngraosaken poro piyantun ageng panggagas grup kok, ketingal ngajak qothiurrohiimmm, ehhh ngapunten, ngapunten, ngapunten mbok menawi mboten leres, milo brayat angkatan kawulo th 76 mboten wonten ingkeng tanggap warto amargi sampun meneb penggalihipun mbok lepat nuwun

Masruroh: Mas nywn pangapunten kula sanes sarjana bhs jawa ugi sanes lulusan sastra jawi bahasane ampun kalusen mangke kula anggenipun nerjemahaken ndadak mbikak kamus
Kembali Ke Atas Go down
 

Chatting Guru

Topik sebelumnya Topik selanjutnya Kembali Ke Atas 
Halaman 1 dari 1

Permissions in this forum:Anda tidak dapat menjawab topik
Forum Vespa Indonesia :: NEWS FORUM VESPA INDONESIA-